Közeleg a vége

Ahogy közeledünk a május felé, a végzős diákok lassan ráveszik magukat, hogy tanuljanak arra a bizonyos utolsó próbatételre, amely a maga módján bevezeti őket a nagybetűs életbe. Épp ezért a szerkesztők névsora a felvételi pontokért küzdők helyett új nevekkel bővül, és reméljük még fog is a továbbiakban, hiszem véleménye mindenkinek van, ahogy megosztanivaló is mindig akad.

Megint két hónap eseményei zúdulnak a hűséges olvasókra, főszerepben a MEP idei megpróbáltatásával, majd a választás hosszú izgalmai után a többi esemény naplózása következik, az állandó rovatokkal (Borbarát, Technika) övezve. Az áprilisi beszámoló utolsó programpontja pedig a pár éve bevezetett Sportnap, amikor a testedzés mellett hagyományőrzésben, főzésben, vagy akár ökológiában is megcsillogtathatják tudásukat a diákok. Emellett március-áprilisi számunkat kiegészítjük majd a ballagás híreivel is.

A kemény hetek mellett pedig kitartás, még hátra vannak a kirándulások és a többi móka, és a szünetig már csak kevesebb, mint 31 tanítási nap. (igen… számolom)

Nagy Annamária főszerkesztő-helyettes

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.