Vizes Nyolcas: nyolcszor jobb?

v8Május 1-én hivatalosan megnyitják a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontot. Azt ígérik nyolcszor jobb lesz, mint máshol.

Az időnek kell majd megint dönteni, hogy vajon tényleg nyolcszor jobb-e, de az tény, hogy rengeteg lehetőséget kínálnak. A bemutatkozó oldalon lebilincselő történetet ismerhetünk meg, miszerint az uszoda megépítését Szentendre közismert személyisége, Kováts Lajos bácsi álmodta meg és a vagyonát is ilyen célra hagyta a városra. A beruházók az uszoda falán emléktáblával tisztelegnek Lajos bácsi előtt. Szerintem egy kicsit jobban bemutathatták volna Lajos bácsit és ha már tényleg annyit hozzájárult, akkor megérdemelte volna, hogy róla nevezzék el uszodát. Na de hagyjuk a személyeskedést és evezzünk más vizekre, illetve ismertetném mit kínál a komplexum.

A medence 33 méter hosszú, emellett van egy tanmedence, ahol babaúszásra is lehetőség nyílik. (Bár talán ez a mi korosztályunkat ez kevésbé érinti.) Aki elfáradt az úszkálásban, felfrissítheti magát az Auqa Wellness Bárban. A Wellness Paradicsomban az ember testileg-lelkileg feltöltődhet az élményrészlegben, ahol pezsgőfürdő, masszázs- 01és szauna-sziget. A FAWA Sportközpont jóvoltából kiváló edzéseken vehetünk részt.  a fitness részleg a legeslegmodernebb gépekkel van felszerelve. Lesznek  klasszikusnak számító órák, mint a jóga és a legdivatosabbak is, mint a spinning vagy a kangoo.  Az óriási, mindent kínáló épületben bowlingozhatunk is és persze étterem is fog benne működni. Rendeznek majd ott konferenciát, sajtótájékoztatót és partnertalálkozót is. Ki tudja, lehet, hogy a mi érettségi bankettünk már a Vizesnyolcasban lesz? Ezeken kívül helyet kapott még egy gyerekfarm, egy orvosi központ és egy sportbolt is.  Csak bírja majd a pénztárcánk, mert úgy néz ki, nem válságbarátságosak az árak.
Május 1-én szuper programokkal várnak majd minket. Úgy hírlik, hogy még Kemény Dénes és a válogatottja is ellátogat Szentendrére. Arra azonban figyelmeztetnek, hogy a megnyitóra senki ne vigyen fürdőruhát,mert akkor még nem lehet igénybe venni a szolgáltatásokat. Ez senkit ne riasszon el, mert egyszer mindenkinek meg kell néznie, hogy mi Szentendre új büszkesége.

Biczó Eszter

A MEGNYITÓRÓL KÉSZÜLT KÉPEK:

Vizes Nyolcas: nyolcszor jobb?

2 hozzászólás

  1. Na de gyerekek! Ingyen reklám ennek a luxusintézménynek. A Google-n a cikketek az elsők közt kiemelve! Kérjétek meg az árát!

    sanyi

  2. Mi nagyon vártuk ezt a helyet a haverokkal, a bowling miatt, de az a 4500 forintos óránkénti ár elég borsos:( Bemegy az ember Békásra, és a csiki-bege plázában olcsóbban tud sokkal játszani. Meg szerintem a fiatal korosztály számára, akikből azért akad szép számmal Szentendrén, ez nem egy nagy dolog… Csak bowling van, és ennyi. Simán lehetett volna csinálni egy pub részt, biliárddal, darts-cal, csocsóval, stb. Ott a lakótelep, az iskolák, biztosan lett volna rá kereslet. Nem kéne az embernek a városig legyalogolnia, ha akar egy kicsit szórakozni. Szóval én (mi) csalódottak vagyunk a V8-cal kapcsolatban. De az igaz, hogy szép lett 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.